Samen met ouders

DSC_2351-2

Samen bereiken we meer

Samenwerken met de ouders vinden wij enorm belangrijk en we betrekken ouders dan ook graag bij de school. Voor de ontwikkeling van kinderen is het belangrijk dat we met elkaar in verbinding staan. Op de Tandem werken we, net als veel andere scholen, met de driehoek: ouder-kind-leerkracht. Door naar elkaar te luisteren, altijd het gesprek aangaan en open te staan voor elkaar idee├źn, zorgen we voor een fijne samenwerking.

Communicatie

Elk schooljaar starten we met een ouder-kind-leerkracht-gesprek. We wisselen informatie uit van thuis en uit de klas en we praten over wat het kind wil leren en wat het nodig heeft. Tussendoor houden wij rapportgesprekken waarin we de voortgang en ontwikkeling van je kind doornemen. Gedurende het schooljaar verloopt de communicatie voornamelijk via onze ouderapp. Daarnaast houden wij ouders op de hoogte via onze nieuwsbrief en website.

We willen het contact met elkaar graag open, eerlijk en laagdrempelig houden. Als je vragen hebt of iets wil bespreken, kan je daarom altijd voor of na school langslopen bij de leerkracht, bellen of een mail sturen.

Ouders

Ouders nemen ook een belangrijke rol in bij ons leesonderwijs. Bijvoorbeeld als hulpouder bij onze eigen bibliotheek. Of bij het natuuronderwijs, samen leren en werken in de moestuin. En natuurlijk bij vele activiteiten, samen maken wij evenementen een echt feest.

Missie en visie

Op De Tandem geven we kinderen de tools en het vertrouwen om de toekomst tegemoet te gaan.

Voor het eerst naar school

Een goede start maakt het verschil!

De Graafgroep! Voor meer en hoogbegaafden

Benieuwd hoe ons onderwijs voor meer en hoogbegaafden er uit ziet?